Recenzia na PrizeRebel – pozor na túto stránku, mažú účty!

07.11.2019 11:54

Recenzia na stránku Prizerebel.com, prečítajte si moju skúsenosť s týmto projektom. Vyplňovanie dotazníkov, zbieranie bodov na konto a neskôr ich výmena za peniaze alebo darčekové karty Amazonu, iTunes alebo Walmart. Práve o tom je v skratke portál prizerebel.com, ktorý sa chváli ôsmimi miliónmi členov registrovanými za dvanásť rokov prevádzky a tiež miliónmi dolárov vyplatenými na odmenách. To sú krásne čísla, všakže? Škoda, že sa PrizeRebel nepochváli aj tým, koľkým ľuďom už zmazal účet a odmeny im nevyplatil. A práve o tom bude táto recenzia. Patrím medzi tých ľudí, ktorým táto spoločnosť bez akéhokoľvek dôvodu zmazala účet.

 

Mojich zarobených 60 USD mi, samozrejme, nevyplatili. V tejto recenzii nemám v úmysle fňukať a ohovárať túto spoločnosť, napíšem vám len o svojich skúsenostiach a o niekoľkých dôvodoch, prečo vám neodporúčam registrovať sa. 

 

Čo je PrizeRebel?

Čiastočne som to naznačil v úvode, preto iba stručne. Ide o takzvanú Get To Paid (GTP) stránku (v preklade to znamená – dostať zaplatené za…), ktorá ponúka bežným ľudom možnosť zarobiť si prostredníctvom online platených prieskumov, sledovaním videí, hraním online hier a podobne. Možností, ako si zarobiť nejaké peniaze, je na tejto stránke mnoho.

 

Úvodná stránka firmy Prizerebel, ktorá ponúka ľahké online zarábanie.

Prečo som sa registroval?

Tých dôvodov bolo niekoľko. Všetko bolo intuitívne. Registrácia bola jednoduchá, zadal som meno, heslo, emailovú adresu a už za pár minút som mohol začať zarábať.

Ďalším dôvodom, prečo som sa registroval, bol fakt, že ide o stránku, ktorá funguje už od roku 2007 a ktorá doteraz vyplatila registrovaným užívateľom už vyše 17 miliónov dolárov.

Tretím dôvodom bola informácia, že v čase, keď som sa registroval, bolo dostupných až 900 prieskumov. Podľa mňa to však bolo vymyslené číslo.

Posledným dôvodom boli pomerne dobré recenzie na stránkach, ako je surveypolice.com a podobne.

 

Toto všetko boli signály, ktoré naznačovali, že pôjde o legitímnu firmu a nie podvod.

 

 

Spočiatku bolo všetko v najlepšom poriadku

Do PrizeRebel som sa zaregistroval v novembri 2018 a až do apríla tohto roku bolo všetko v poriadku. Za spomínané obdobie som nazbieral na svojom účte okolo 60 USD. Je to nízka suma, pretože som sa celý čas venoval len online prieskumom. Vyplňovanie dotazníkov považujem za jednu z najlegitímnejších možností, ako si zarobiť nejaké peniaze na internete.

Naopak, čomu veľmi neverím a čo zaraďujem medzi podvody, sú rôzne systémy, ktoré sľubujú, že dostanete zaplatené za hranie online hier, sledovanie videí, zobrazovanie reklám či surfovaním po internete a podobne. Pýtate sa prečo? Pretože ak to porovnáme s online prieskumami, o túto formu reklamy je zo strany inzerentov minimálny záujem. V článku Ako fungujú systémy paid to click si môžete prečítať viac informácií.

V niektorých prípadoch sa na portáli PrizeRebel dokonca môžete stretnúť s ponukami, ktoré vyžadujú údaje z vašej kreditnej/debetnej karty a následné zaplatenie drobného poplatku. Ak nechcete poskytnúť tieto údaje, s ponukou sa môžete rozlúčiť.

 

Možno sa teraz pýtate, prečo som si nenechal vyplatiť zarobené peniaze už pri výplatnom minime 5 dolárov. Dôvod je jednoduchý, peniaze z účtu PrizeRebel som nevyberal zámerne, pretože som sa chcel dostať na úroveň „PLATINIUM”. Nepodarilo sa…

 

Účet zmazali a na moje emaily nereagovali

Jedného dňa som sa chcel prihlásiť k svojmu účtu a vyplniť nejaký ten dotazník, ale nešlo to. Skúšal som si dokonca viackrát poslať na email nové heslo, ale nič mi od nich neprišlo. Akoby moja emailová adresa v ich databáze ani nebola. Bolo mi jasné, že mi zmazali účet.

Keďže nič nefungovalo, rozhodol som sa im napísať email so žiadosťou o vysvetlenie. Skúste hádať, čo mi odpísali? Nič! Absolútne nič! Keby aspoň napísali: „Je nám to ľúto, ale porušili ste naše pravidlá, preto sme vám museli zmazať účet.“ Oni absolútne nereagovali. A nereagovali ani na druhý a tretí email. Na oficiálnej stránke majú, samozrejme, uvedené, že ich support je k dispozícii 24/7.

Chová sa takto podľa vás seriózna firma? Podľa mňa sa takto správajú skôr podvodníci...

 

Možno som porušil podmienky, ale aké?

Možno si teraz hovoríte, že som určite porušil nejaké pravidlá, a preto mi zmazali účet. Pochybujem o tom. Som jeden z mála ľudí, ktorý číta obchodné podmienky ešte pred registráciou. To preto, aby som sa vyhol presne takýmto situáciám. Nie som malý chlapec, aby som si vytváral viac účtov, neregistroval som do tohto systému nikoho z rodiny a tiež som nevypĺňal pri registrácii falošné údaje.

Ak som predsa len nejaké pravidlo porušil, bolo by od PrizeRebel férové, aby napísali aké.

 

Nie som jediný, komu zmazali účet

Ako sa tak pozerám na recenzie na stránke prizerebel.com, vidím, že nie som jediný, komu zmazali účet. Množstvo používateľov hovorí jasne o tom, že tesne predtým, než dosiahli výplatné minimum, sa „niečo stalo“. Napríklad Henry alebo Danielle z USA na webe surveypolice.com.

Užívateľ Fernandez888 na trustpilot.com dokonca tvrdí, že v momente, keď si chcel nechať preplatiť odmenu, bol jeho účet bez slova zrušený. A, samozrejme, nikto mu ani neodpovedal, keď sa domáhal reakcie a vysvetlenia z oficiálnych miest. Aj telefón bol náhle „hluchý“, keď sa snažil zavolať na infolinku.

Ďalej na webe trustpilot.com sa viac ako pätina používateľov rozhodla udeliť stránke PrizeRebel najhoršie možné hodnotenie. Môžete sa dočítať aj o vyplnenom dotazníku, za ktorý neboli nikdy pripočítané body. Alebo o užívateľovi, ktorý sa registroval pred pár týždňami, naozaj sa s dotazníkmi veľmi snažil, ale nazbieral len pár desiatok bodov.

Brad z Austrálie na surveypolice.com uvádza: „Za posledný mesiac som sa dostal k viac ako stovke dotazníkov, ale systém mi umožnil dokončiť len 35 z nich a niektoré z nich zostali nepreplatené a nezaznamenané v oficiálnom zozname.“ „Môžete stráviť opakovane štvrť hodiny alebo aj dlhšie nad dotazníkom, ktorý nebude ani po dlhšej dobe zaznamenaný a zaplatený,“ ako hovorí užívateľ Frank S.

Takže rozhodne nie som jediný, kto má dôvod sťažovať si. 

 

Pár slov na záver

V žiadnom prípade vám týmto článkom nechcem vyhovoriť registráciu do PrizeRebel. Považoval som však za nutné zoznámiť vás so svojimi skúsenosťami. Sami uznajte, mazať účty bez akéhokoľvek vysvetlenia nie je práve znakom serióznej spoločnosti. To, že nereagujú na emaily, je len ďalším dôvodom, prečo neodporúčam registráciu do tejto spoločnosti. Ale je to, samozrejme, na vás.

Škoda, vyplňovanie dotazníkov považujem za jeden z najlepších spôsobov zarábania peňazí online. Som registrovaný u vyše 20 firiem, ktoré ma odmeňujú za môj názor. V tomto článku nájdete pár tých najlepších, ktoré skutočne vyplácajú peniaze. No a, samozrejme, nemažú účty, ako to robí napríklad v tomto článku spomínaný PrizeRebel.


Ak ste v tejto recenzii nenašli to, čo ste hľadali, skúste si prečítať tiež diskusné fórum, tam možno nájdete zaujímavé informácie k téme.

A aké sú vaše skúsenosti so spoločnosťou PrizeRebel? Budem rád, keď sa zapojíte do diskusie. Každý názor si vážim.

 

Páči sa vám môj web? Ak áno, odporučte ho svojim priateľom, určite vám budú vďační. Taktiež sa môžete pridať do dvoch facebookových skupín, v ktorých vás budem neustále informovať o nových príležitostiach. Jedna je zameraná všeobecne na zárobok na internete (toto je odkaz), v tej druhej zverejňujem ponuky práce z domu (odkaz nájdete tu). Kliknite na ,,páči sa mi to" a v upozorneniach nastavte ,,dostávať všetky príspevky". 

 

Author Juraj.

 

Mohlo by vás zaujímať:

Diskusná téma: Recenzia na PrizeRebel – pozor na túto stránku, mažú účty!

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok