Recenzia na web chatujuci.com – operátor/ moderátor chatu

17.04.2020 11:04

Operátorka, resp. moderátorka online chatu chatujuci.com. V poslednej dobe mi pri surfovaní po internete pomerne často vyskakujú reklamy s rôznymi ponukami na prácu z domu. V čase koronakrízy niet sa čo diviť. V tomto období ľudia hľadajú možnosti, ako vylepšiť svoj rodinný rozpočet a ako pokryť náklady na domácnosť. Jedna taká stránka, ktorá ma zaujala a ktorá ponúka online zárobok z pohodlia domova, je www.chatujuci.com. Táto stránka ponúka prácu pre všetkých freelancerov, ako aj možnosť pracovať kedykoľvek a odkiaľkoľvek na svete. Pýtate sa, o čo presne ide?

 

Ako už z názvu vyplýva, malo by ísť o prácu formou chatovania, resp. pravdepodobne budete pôsobiť ako moderátor/operátor chatu v zákazníckom centre.

Live chat, resp. chatovanie ako práca z pohodlia domova je celkom zaujímavá profesia. Využíva ju mnoho firiem a hlavne e-shopy. Je to ten typ chatu, ktorý vyskočí v pravom dolnom rohu vo chvíli, keď navštívite e-shop s online chatom. Zamestnanec danej firmy sa vás spýta, či nepotrebujete s niečím poradiť. Takáto práca je síce nenáročná, avšak musíte mať dostatočné vedomosti, aby ste dokázali zákazníkovi dobre poradiť.

Ponúka podobnú prácu aj stránka chatujuci.com?

 

Kto stojí za stránkou chatujuci.com?

Za projektom „chat z domova“ stojí spoločnosť Red Earth Online Marketing Ltd., ktorá má sídlo údajne na Seycheloch. Aspoň tak to uvádzajú na svojej stránke.

Podľa názvu firmy predpokladám, že ide o online marketingovú agentúru, ktorá ponúka služby typu SEO, PPC, affiliate marketing a podobne. Online chat mi do toho nijako nepasuje.

Google nám o tejto firme nepovie absolútne nič, hoci má ísť o dlhoročne fungujúcu spoločnosť. Podľa údajov, ktoré majú uvedené na stránke, by mali fungovať už 7 rokov. Navyše majú údajne v systéme už vyše 1 000 operátorov. Podľa vyššie uvedeného je veľmi zvláštne, že o nich nenájdete na nete ani čiarku.

Ja osobne projekt chatujuci.com registrujem od apríla 2020, a to sledujem situáciu na internete ohľadne témy – práca z domu – od roku 2013.

 

Úvodná stránka chatujuci, ktorá ponúka online prácu na zákazníckej podpore.

 

O čo vlastne ide, aká je náplň práce?

Na stránke nájdete množstvo informácií, od všeobecných výrazov, napríklad, že pracovať môžete z domu alebo z akéhokoľvek iného miesta, môžete si určiť, ako dlho a kedy budete pracovať, až po informácie, ktoré vysvetľujú, o akú formu chatovania vlastne ide.

Spoločnosť Red Earth Online Marketing Ltd. je totižto, ako sama o sebe uvádza, jednotkou na trhu v prevádzkovaní flirtového chatu. Čiže vaša aktivita ako moderátora chatu sa bude týkať správ v oblasti flirtovania, zábavy a erotiky. Budete musieť komunikovať so zákazníkmi, odpovedať na príležitostné správy v textovej sieti pre dospelých (predpokladám nejaký erotický/porno portál). Správy sa môžu týkať každodenných záležitostí, ako napr. práce, kultúry, vzťahov, zábavy, ale, samozrejme, hlavne sexu a erotiky. Často podľa požiadaviek zákazníkov vám budú pridelené rôzne roly, ktoré budete musieť zahrať.

 

Staň sa novým operátom chatu - výhody.

 

Chatovanie má prebiehať iba v slovenskom jazyku a firma uvádza, že na prácu operátora chatu nie sú potrebné žiadne skúsenosti, všetko vás firma naučí na online školeniach. Údajne úplne postačí, ak máte PC/laptop, spoľahlivé pripojenie k internetu, máte aspoň 18 rokov a nechýba vám kreativita v pridelených rolách.

 

Má ísť o textový chat bez webkamery (teda skôr SMS chat, nie chat live video alebo telefonovanie), takže firma garantuje 100% anonymitu.

 

Online školenie má prebiehať prostredníctvom Skype a zaberie 2-3 hodiny. Počas školenia vás údajne zoznámia so systémom a naučia, ako reagovať v niektorých situáciách.

 

Ako je to s výplatou?

Z mojich informačných zdrojov sa mi podarilo zistiť, že firma má platiť svojich chat operátorov sumou 0,08 až 0,12 centov za správu. Skúsený operátor vraj dokáže odpovedať na 100 správ za hodinu a zarobiť si tak 12 eur + ďalšie bonusy. Čo vôbec nie je zlé.

Na vyplatenie peňazí musíte zarobiť údajne aspoň 50 eur. Následne vám pošlú peniaze na bankový účet alebo elektronickú peňaženku Payoneer.

Keďže s týmto online zárobkom nemám žiadne osobné skúsenosti, nemôžem potvrdiť, ale ani vyvrátiť, či si firma plní svoje záväzky a skutočne vypláca.

 

 

Môj názor na web chatujuci.com

Na môj vkus to vyzerá až príliš dobre, aby to všetko bola pravda. Ale môžem sa, samozrejme, mýliť.

Registrovať sa nechystám, odrádzajú ma od toho dve veci – neznáma firma so sídlom na Seychelských ostrovoch, ktorá funguje údajne už 7 rokov, ale na internete nenájdete o nich ani čiarku (taktiež na WHOIS majú utajené údaje, takže nezistíte, kto a kedy zakladal web chatujuci.com), a oblasť chatovania – flirt, erotika. Som muž a predstava, že mi píše nejaký úchyl a ja sa musím pretvarovať a hrať vymyslenú úlohu, ma príliš neláka. A celkovo mi na tom niečo nesedí. Dostať cca 0,12 centov za napísanie správy?

Ďalšou dôležitou informáciou je to, že ide o podnikanie, takže by ste mali mať živnosť.

 

Pár slov na záver

Tento zárobok vám neodporúčam, dôvody som uviedol vyššie. Pokiaľ ste ale v ťažkej finančnej situácii, môžete to skúsiť. Veď kto by nechcel ako operátor textového chatu zarábať 400 eur za týždeň len pri takýchto jednoduchých podmienkach?

Dajte si ale pozor, aby ste sa nedostali do problémov. Zmluvu, predpokladám, nedostanete žiadnu, ako som sa už zmienil, ide o prácu na živnosť. 

 

Pri uzavretí spolupráce s danou firmou bude od vás vyžiadaný scan občianskeho preukazu. Vraj na to, aby si overili vašu totožnosť. Odporúčam v nejakom grafickom programe (napr. v skicári), zamazať všetky dôležité údaje a ponechať len fotku, meno a priezvisko a možno dátum narodenia. Ostatné radšej zamažte. Opatrnosti totižto nie je nikdy dosť.

 

Ak hľadáte reálny zárobok bez podvodu (skrytého rizika či poplatkov), mrknite sa na tieto tri články:

Pár možností, ako si zarobiť onlinev článku nájdete reálne spoločnosti, ktoré ponúkajú buď príležitostný zárobok, alebo hoci aj pravidelný zárobok, ktorý vás dokáže uživiť.

Privýrobok formou platených prieskumovchcete si zarobiť len tým, že vyjadríte svoj názor? Ak áno, v tomto článku nájdete 25 prieskumných firiem, ktoré vám to umožnia.

 

Pokiaľ si hľadáte reálnu prácu z domu na dohodu či nejakú formu zmluvy, sledujte túto kategóriu. Z času na čas sa tam objavia aj ponuky z oblasti zákazníckych služieb, moderátor chatu, operátor zákazníckeho centra a podobne.

 

Nenašli ste v tejto recenzii to, čo ste hľadali? Potom si prečítajte aj diskusné fórum, tam snáď nájdete zaujímavé informácie k téme.

Máte nejaké skúsenosti s portálom chatujuci.com? Pokiaľ áno, čo si myslíte o takomto spôsobe zárobku na nete? Budem rád, keď sa zapojíte do diskusie. Každý názor si vážim, môže to byť inšpirácia alebo motivácia pre ostatných čitateľov.

 

Páči sa vám môj web? Ak áno, odporučte ho svojim priateľom, určite vám budú vďační. Taktiež sa môžete pridať do dvoch facebookových skupín, v ktorých vás budem neustále informovať o nových príležitostiach. Jedna je zameraná všeobecne na zárobok na internete (toto je odkaz), v tej druhej zverejňujem ponuky práce z domu (odkaz nájdete tu). Kliknite na ,,páči sa mi to" a v upozorneniach nastavte ,,dostávať všetky príspevky". 

 

Author Juraj.

 

Mohlo by vás zaujímať:

Diskusná téma: Recenzia na web chatujuci.com – operátor/ moderátor chatu

Dátum: 26.03.2024

Vložil: Moderatorka- P.

Titulok: Chatujuci nič moc...

Pracovala som u chatujúci... Odpoviem vám na pár otázok:
Platí táto firma? Áno platí -> no defacto sa vám to nevyplatí, majú tam totiž pravidlo že správy musia byť "zrkadlové" takže keď zákazník napíše správu dlhšiu než biblia :D Tak vám to potrvá strašne dlho+ vždy v správe musí byť otázka a sú zakázané otazky: že? však? (Otazky kde je odpoveď ano/nie)
Za 0,08€ sa vám neoplatí písať dlhú správu a zapisovať "deníky" !!!!
Pracujem aktualne v spoločnosti Cloudworkers:
Aj keď tam majú za správu 0,06€ ale vyplatí sa to viac ako u chatujuci -> chodí tam viac správ takže viac si zarobíte
Ďalej nemusíte písať "zrkadlové správy" a žiadne otázky tam nemusia byť, žiadna šikana od vedenia !!!
Takže jednoznačne za mňa Cloudworkers top !!!

Dátum: 25.08.2023

Vložil: Soňa

Titulok: Moderátor chatu

Ahojte.. neviete dá sa už chatovať cez telefón? Viem, že sa teraz nedalo. Ale dopočula som sa, že už sa dá aj cez telefón. Prosím Vás je to pravda?

Dátum: 15.01.2023

Vložil: Lucia

Titulok: Je to pravda.

Spolupracujem s touto firmou niečo vez dva roky a ani raz sa mi nestalo, že by ma oklamali alebo že by mi neprišla výplata.

Nie je to klam. Takže naozaj to je tak dobré, ako to píšete a nie, nie je tam žiaden podfuk.

Dátum: 21.03.2023

Vložil: Bubko

Titulok: Re:Je to pravda.

Ako to je s daňami?

Dátum: 02.12.2022

Vložil: Peter

Titulok: chatujuci

Niekto kto ma s týmto reálnu praktickú skúsenosť... Vedel by mi prosím odpovedať na zopár otázok?

Dátum: 15.01.2023

Vložil: Laura

Titulok: Re:chatujuci

Ja mám.

Dátum: 25.03.2021

Vložil: Zdeněk Rajchl

Titulok: Velmi podezřelá nabídka

Ta pokuta 25000,- EUR by měla být pořádným varováním k obezřetnosti. Firma, o které nic nevíte je silně podezřelá.

Dátum: 25.11.2020

Vložil: Milan

Titulok: Pozor

Ahoj. Je to zaujimave ale pokuta za nejaku vec min. 25 000 eur a poskytovatel nemusi preukazovat zaco ta pokuta je.

To si vymyslia nejaku blbost ktoru mi budu vytykat, nic nepreukazu a budu od vas ziadat sumu??

Odporucam neist do toho. Rad sa mailovo skontaktujem s niekym kto ma s tym skusenosti a velmi dobre zarobil.

Dátum: 15.01.2023

Vložil: Laura

Titulok: Re:Pozor

Pracujete pre nich a čítali ste podmienky, prečo tam je pokuta?

Ak nie, potom nepíšte prosím hlúposti.

Dátum: 29.10.2020

Vložil: Andrej

Titulok: Chat

Možem potvrdit že stránky zaoberajúce sa chatom naozaj fungujú síce presne táto netuším ale podobných je vela.... ja som robil na stránke Cloudworkers dalo sa zarobit aj 2000 eur mesačne bez problému ale teraz je to už horšie už to robí vela ludí takže je menej správ zarobíte tak okolo 400 mesačne...

Dátum: 10.08.2020

Vložil: Ena

Titulok: Moderátor chatu

Pokúsim sa odpovedať Ferovi. Pokiaľ viem, zamestnávateľ neuzatvára so zamestnancom žiadnu zmluvu, ktorá by popisovala povinnosti zamestnávateľa. Pracovný pomer nie je nijako charakterizovaný ani právne ošetrený. Dokonca zamestnávateľ aj priami nadriadení zamestnanca zostávajú v anonymite. Za známe možno považovať platové podmienky, ktoré zamestnávateľ aj dodržiava, ale nie je možné dosiahnuť prenormovanie práce v zmysle zákona. Mzda je fakturovaná spoločnosťou Red Earth Online Ltd, na Seychelách a vyplácaná cez Ventura Payroll Services, mzdovú servisnú spoločnosť, ktorú je ťažké určiť podľa internetových informácií. Moderátorky netvoria kolektív a nepočíta sa ani s kolektívnou obhajobou záujmov zamestnancov. Zamestnávateľ je absolútnym pánom pracovného vzťahu, procesu aj odmeňovania. Inými slovami, zamestnanec je zbavený akýchkoľvek práv.

Dátum: 07.11.2020

Vložil: Viki

Titulok: Re:Moderátor chatu

Zdravím, zaregistrovala som sa na tej stránke, no teraz sa mi to až tak nepozdáva, Ešte mi majú poslať mail, kde potom ma pošlú na Skype a malo by prebehnúť zaškolenie. Ak tam nepôjdem, nebudú z toho problémy? Bude to, akoby som tam nikdy nezačala robiť?
Ďakujem za odpoveď

Dátum: 30.11.2020

Vložil: Marek

Titulok: Re:Re:Moderátor chatu

Presne tak Viki, vôbec im ďalej neodpovedaj. Hoď si ich do spamu a máš od nich pokoj.

Dátum: 02.01.2021

Vložil: Natália

Titulok: Re:Re:Moderátor chatu

Ahoj, môžem sa spýtať ako to dopadlo, ak si nereagovala na ich mail? Nebol nejaký problém?
Ďakujem za odpoveď

Dátum: 10.08.2020

Vložil: Fero

Titulok: moderátor chatu

mal by som otázku na osobu s nickom "Ena" v tých papieroch čo Vám poslali z chatujuci.com bolo niečo k čomu sa zaviazal aj zamestnávateľ?

Myslím, že ten projekt "chatujuci.com" nebude mať dlhé trvanie, aj keď môžem sa mýliť, zúfalcov je všade dosť. Na Slovensku nebudú mať dostatok platiacich zákazníkov, aby sa im to finančne oplatilo dlhodobo prevádzkovať. Potrebujú generovať zisk a v prípade problémov hodia moderátorov chatu cez palubu - môžu im spraviť finančný podraz. Kontakt na mňa rhanabo@yahoo.com

Dátum: 10.08.2020

Vložil: Fero

Titulok: moderator chatu

...chvíľu som uvažoval, že si privyrobím nejaké peniaze touto formou. No, odrádza ma živnosť a arogantný štýl zamestnávateľa + je tam riziko, že zneužijú moje osobné údaje. Nie som ochotný dávať nikomu neznámemu moje údaje. Prišiel mi od nich emailom dokument. Samé neprijateľné podmienky, kde sa zaväzujem k niečomu do budúcnosti čo môže druhá strana (zamestnavateľ) zneužiť. Niečo v tom štýle, že keď sa zamestnávateľ bude domnievať, že som ho nejako poškodil ( aj keď ho nijako nepoškodím) tak mu musím vyplatiť pokutu 25 000 Eur. Žiadne dokazovanie, že som ho skutočne poškodil. Neláka ma predstava, že mi bude robiť šéfa/šéfku arogantná osoba v pubertálnom veku čo si myslí, že pojedla všetkú múdrosť sveta.

Dátum: 08.09.2020

Vložil: whoknows

Titulok: Re:moderator chatu

No dá sa povedať že sa mýlite. Pokiaľ neskúsiš tak nevieš to je asi všetko čo ti poviem. A keď si sa s bossom nerozprával tak ťažko súdiť nie?

Dátum: 02.08.2020

Vložil: Ena

Titulok: Moderátor chatu

O zákazníkoch a fiktívnych profiloch a o komunikácii medzi nimi sa vedú denníky. Sú považované za najdôležitejšiu zložku práce moderátoriek chatu. Zaznamenáva sa meno, miesto bydliska, povolanie, rodina, rodinný stav, sexuálne preferencie, záujmy, aktuality. Nezapisuje sa priezvisko ani konkrétne údaje ako adresa, mail, telefónne číslo.
Komu a na čo slúžia tieto informácie? Možno sa domnievať, že predovšetkým slúžia na tvorbu marketingovej databázy, pre analýzu obrazu a potrieb zákazníkov aby boli orientovaní k opakovanému, resp trvalému nakupovaniu erotických služieb, v záujme prosperity a perspektívnosti biznisu.
Nič nie je ponechané na náhodu. Moderátorky sú zaviazané mlčanlivosťou o "spoločnosti" a o svojej práci. Chatujúci sú pracovná príležitosť možno pre zúfalcov, ktorým to všetko nesmie vadiť.

Dátum: 02.08.2020

Vložil: Ena

Titulok: Moderátor chatu

Moderátorky chatu majú zakázané ukončiť väzbu zákazníka na chat. Otroci sexu a internetovej stránky odchádzajú z hry s prázdnymi peňaženkami, iluzórne uspokojení väčšinou tým, že si TO urobilli sami. Masturbácia je častou témou rozhovorov medzi zákazníkom a fiktívnym profilom, čiže moderátokou chatu. Sexuálne predstavy v tejto komunikácii sú neraz na hranici sexuálnych deviácií.Chatovanie možno považovať za online formu psychologicky stimulovaného porna.
Cez chat si môžu účastníci posielať fotografie. Zákazníci si spravidla odfotia penis v pohotovostnom stave a fošlú fiktívnym partnerkám. Dostane sa do rúk moderátoriek chatu. Vačšina fiktívnych profilov obsahuje ženské pornofotky. V obdivovaní týchto obrázkov možno badať dávku fetišizmu.
Zákazníci, aj keď v konečnom dôsledku neuspeli, pokiaľ ide o realitu, vracajú sa na "stránku" za sexzálnymi fantáziami, ktoré sú návykové ako droga. Získavajú druh virtuálneho ukojenia, za ktoré sú ochotní platiť, dostávajú ilúziu vzťahu, ktorý im nemôže poskytnúť iný človek, reálny človek, v tomto čase krízy rodiny, lásky, priateľstva, medziľudských vzťahov.

Dátum: 15.01.2023

Vložil: Lucia

Titulok: Re:Moderátor chatu

Mýlite sa.

Dátum: 02.08.2020

Vložil: gaBa

Titulok: moderátor chatu

Tak zatiaľ sa vôbec nesťažujem, všetko ide hladko aj peniaze. Nie je to nič ťažké. Len treba mať fakt aj náladu to robiť a aj chuť.

Dátum: 01.09.2020

Vložil: Dalibor

Titulok: Re:moderátor chatu

Aké stym máš skúsenosti prosimta? Rozmýšľal som nad tým ale neviem co od toho cakat

Dátum: 08.09.2020

Vložil: Lajk6758

Titulok: Re:Re:moderátor chatu

Pokiaľ by som Ti mohol poradiť, alebo nie vlastne to nieje rada, je to povzbudenie, skús to, neskúsiš, nevieš .... hoc kedy môžeš odísť. Dodržuj diakritiku a hybaj to skúsiť :-)

Dátum: 24.09.2020

Vložil: Viky

Titulok: Re:Re:Re:moderátor chatu

Prosím ťa, ako je to s tými všetkými nástrahami, ktoré sa opisujú v komentároch vyššie? Je tam možnosť, že zneužijú osobné údaje, prípadne tlak z vedenia? Ďakujem

Dátum: 02.08.2020

Vložil: Ena

Titulok: Moderátor chatu

Chatujúci...Nikto nevie, kde je ich sídlo, aká je ich adresa na Slovensku a obchodný register. Centrálu majú vraj na Seychelách, ale keby ste poslali sťažnosť na tieto africké ostrovy, pravdepodobne by sa vám vrátila s poznámkou: adresát neznámy. Dá sa zistiť, že ide pravdepodobne o zahraničný podnikateľský reťazec s perfektným softvérom. Je ich podnikanie na Slovensku legálne? To nikto nevie.
Vieme tiež, že ide o podnikanie blízke erotickej zoznamke. Zákazníkmi sú spravidla nešťastní chlapi väčšinou osamelí, po rozvode, prípadne ženatí záujemcovia o sexuálne príležitosti. Sú "zoznamovaní" s fiktívnymi profilmi žien, ktoré majú považovať za skutočné. Vo virtuálnom divadielku ich stvárňujú práve moderátorky chatu. Niektorí chlapi vraj vedia, že ide o fiktívne ženské profily a údajne je to kryté zákonom. Vraj systém pri registrácii sa 4x pýta, či záujemcovi nevadí komunikovať s fiktívnym profilom.
Práca moderátorky chatu spočíva najmä v šťavnatom opisovaní detailov sexu v komunikácii s nadržanými zákazníkmi. Moderátorka zodpovedá za čo najdlhšie predlžovanie chlapovej patovej situácie, a tak nadháňa zisky do kasy zamestnávateľa. Zisky sú tým väčšie, čím dlhšie zákazník platí formou kupovania tzv.kreditov.
Aby nedošlo k reálnemu zoznámeniu moderátorky so zákazníkom, na ktorom nemá zamestnávateľ záujem, ich komunikácia je založená na rotácii konverzujúcich profilov. Moderátorka nemá na starosti jedného zákazníka, ale zakaždým vybavuje odpoveď tomu zákazníkovi, ktorého jej systém pridelí. (Prečo? Čítajte dalej).

Dátum: 01.08.2020

Vložil: Ena

Titulok: Moderátor chatu

Som dôchodkyňa, mám 74 rokov. Nízky dôchodok ma núti privyrobiť si peniaze akoukoľvek prácou. Mesiace hľadám príležitosť, až napokon objavím úplne ideálnu, podľa mojich predstáv, potrieb, vzdelania, zručností, záujmov a možností. Operátorka chatu. ALE...
Ocitám sa v súkolí mašinérie erotického priemyslu. Moji nadriedení, inštruktori, tréneri, coachovia hneď od začiatku zbierajú o mne akési negatívne záznamy, aby ma mohli pokoriť 24-hodinovým zablokovaním chatu. Tvrdia, že sú tu pre mňa, že mi poradia čokoľvek by som v priebehu pracovného procesu potrebovala. Opýtala som sa. Poradili.ALE, každé opýtanie založili k negatívnym záznamom, ktoré vedú k postihu. Nefér play, podraz, zneužitie dôvery... V priebehu dvoch týždňov zažívam 2x šikanu. Vypínajú mi na 24 hodín chat, aby ma prinútili k poslušnosti! Aj keď svojich nadriadených nepoznám, nikdy som ich nevidela ( čítajte nabudúce), vynáša akási supervízorka o mne negatívne apriorné súdy, o ktorých so mnou nikto nestratí slovo.
Obrázok mladej šéfky, ktorá šikanuje bezmocnú starenu na erotickom chate, je na smiech. Nie na láskavý úsmev, ale na ťažký zúfalý smiech s plačom.
Nakoniec sa upokojujem a akceptujem rolu výskumníka. Píšem prvý príspevok na internet...

Dátum: 30.07.2020

Vložil: Ena

Titulok: Moderátor chatu

Je spoločnosť seriózna? Rozhodne áno. Ale skúste sa tam zamestnať a nahliadnuť za zákonom vyhovujúci obal. Zažijete neskutočné dobrodružstvo. Budú od vás chcieť, aby ste za 8 centov preštudovali obsah konverzácie (o akú ide pomlčím), dva denníky ( o kom pomlčím) a napísali odpoveď zákazníkovi. Potom musíte zaviesť obsah konverzácie do denníka. To všetko za 8 centov! Ak sa opovážite mať svoj názor, jednajú s vami ako s otrokom. Zablokujú vám chat na 24 hodín. Kto sa poddá, zlomia ho, kto nie, ten vypadne z hry. Denne je reálne urobiť tak 100 až 200 chatov a to musíte sedieť pri počítači približne celú zákonom stanovenú pracovnú dobu. Odvolania niet, ste 100% bezmocní.A biznis frčí.To ostatné zverejním, až nebudem viazaná lojálnosťou k spoločnosti.

Dátum: 23.07.2020

Vložil: Fero

Titulok: moderátor

...a nie je tam nejaká habaďúra? Napríklad že po čase spravia nejaký podraz a dostanú ťa niekam kde nechceš? Napríklad budeš biely kôň, prípadne ťa budú strašiť zmluvnými pokutami?

Dátum: 19.07.2020

Vložil: Eva

Titulok: Moderator chatu

Ja pracujem ako moderator vyssie menovaneho chatu a nie je to ziadny podvod.Spociatku som neverila,ze by to mohlo byt seriozne,ale prva provizia na ucte ma presvedcila,ze nejde o ziadne klamstvo.Akurat ma mrzi,ze neponukaju vyssi zarobok za pisanie sprav,pretoze ak chce clovek naozaj dobre zarobit,musel by sediet za PC od rana do vecera,kym by mu z toho nepreplo.Vymysliet adekvatnu spravu tak,aby moderator neporusil ziadne pravidlo stanovene firmou je niekedy nadludsky vykon a napisat 100 sprav za hodinu nie je realne,pretoze niekedy clovek musi cakat 5 a viac minut,kym moze odpovedat na dalsiu spravu.Ale pokial ma niekto bohatu fantaziu a rad pise,tak prave takuto pracu vrelo doporucujem.

Dátum: 19.08.2020

Vložil: Lucia

Titulok: Re:Moderator chatu

Dobrý deň, takže to nie je podvod ?

Dátum: 20.08.2020

Vložil: Lajk6758

Titulok: Re:Re:Moderator chatu

Nie, nieje to podvod ..... Je to pravda, no dá sa zarobiť no musíš vedieť písať.

Dátum: 03.04.2021

Vložil: juraj

Titulok: Re:Moderator chatu

akú zmluvu/dohodu s tebou urobili? Ja som sa ozval že mám záujem ale vždy len omáčky - ani koľko dajú za správu, ani nič konkrétne, lebo vraj zobrazenie vodičáku nie je dobré.... Ale moja brada a vizáž by im mala určiť že mám viac ako 18 (mám 60)...

Dátum: 23.04.2021

Vložil: Mira

Titulok: Re:Moderator chatu

Zdravim. Robíte to ešte ? Koľko sa dá napísať správ za hodinu ?

Dátum: 07.05.2020

Vložil: Milos

Titulok: Stolar

Vsetko dobre

Pridať nový príspevok