Recenzia na stránku peniaze.online - ide o podvod?

26.04.2019 18:29

Stránka peniaze.online nevypláca. Hovoria, že si na ich stránke môžete zarobiť až 200 eur za deň, a to len jednoduchým zdieľaním vášho unikátneho odkazu svojim priateľom a známym. Vy ani vaši priatelia sa pritom nemusíte nikam registrovať ani nič kupovať. Jednoducho stačí, keď budete zdieľať svoj odkaz, a za každých 100 kliknutí vám majú vyplatiť 7 €. Je to ale skutočne tak? Skutočne webová stránka peniaze.online peniaze vypláca alebo ide o podvod? V tejto recenzii sa dozviete odpovede na všetky vaše otázky a tiež, o čo vlastne ide.

 

Čo je peniaze.online

Ide o online zárobkovú stránku, ktorá sľubuje zarábanie peňazí za odporúčanie. Fungovať to má veľmi jednoducho, stačí, ak sa dostanete na ich web a bez registrácie začnete zdieľať svoj unikátny odkaz svojim priateľom. Za každé kliknutie na váš odkaz vám majú zaplatiť. Peniaze sa vraj dajú vybrať prostredníctvom online peňaženky Paypal, a to od sumy 25 eur. Jednoduchá matematika. Aby ste mohli dosiahnuť toto výplatné minimum, bude musieť na váš odkaz kliknúť okolo 350 ľudí.

 

Na stránke vidíte dokonca aj tabuľku naposledy vyplatených užívateľov, čo môže niektorých naivnejších ľudí presvedčiť.

 

Fotka úvodnej stránky peniaze.online, ktorá sľubuje ľahké a bezpracné zarábaní peňazí.

 

Pár faktov, prečo ide o podvod

Poďme si teraz v krátkosti vysvetliť, prečo ide o podvod, z ktorého nedostanete ani cent.

 

1. Ide o anonymnú stránku

Na webovej stránke peniaze.online nie sú uvedené žiadne informácie o firme. Nedozviete sa teda, kto za týmto projektom stojí, a márne budete hľadať aj obchodné podmienky. Jednoducho nič, ani len e-mailová adresa. Jediné, čo tam nájdete, je kontaktný formulár. Aj to je otázne, či vôbec funguje. Dosť málo na to, aby som tejto stránke mohol dôverovať.

 

2. Falošná tabuľka vyplatených ľudí

Ako som už spomínal, na webe sa nachádza aj prehľad ľudí, resp. transakcií, ktoré sa údajne uskutočnili za posledných 24 hodín. Nižšie na obrázku si môžete pozrieť, že dňa 23.04. údajne vyplatili až 9 ľudí. Väčšina súm sa pohybuje okolo výplatného minima 25 eur, no nájdeme tam aj oveľa vyššiu sumu, a to 111,73 eur.

 

 Falošná tabuľka naposledy vyplatených ľudí.  

 

Nechce sa mi veriť, že by niekto tomuto systému dôveroval natoľko, že pri prekročení hranice výplaty 25 eur by pokračoval ďalej v propagovaní, namiesto toho, aby si peniaze nechal vyplatiť.

Ak by som sa do tohto projektu zapojil ja, snažil by som sa dostať na minimálnu čiastku 25 eur a následne by som otestoval, či spoločnosť skutočne vypláca. Ťahať to až k 111 eurám, tomu neverím.

 

3. Stránka nevypláca

Podľa Scamadviser.com ide o podvod a stránka peniaze.online odmeny nevypláca. Nižšie nájdete odkaz. Sú tam dve recenzie na tento projekt, obe sú negatívne. V jednom prípade dokonca užívateľ uvádza, že nevyplácajú.

https://www.scamadviser.com/check-website/peniaze.online

 

Online stránka scamadviser.com hlási, že tento online projekt je scam a nevypláca.

 

Pýtate sa, o čo vlastne ide?

To sa čiastočne dozvieme v sekcii „často kladené otázky”, kde majiteľ stránky píše toto:

 

V skutočnosti nevyplácame peniaze zo svojho. Zarábame peniaze z reklám na tejto webovej stránke. Náš príjem závisí od toho, koľko ľudí pozvete cez Váš unikátny odkaz. Príjem rozdelíme na polovicu, aby sme Vás mohli vyplatiť. Je to spravodlivé a nikto nie je poškodený. To nám pomáha, aby sme vás neklamali a nestali sa podvodníkmi.

 

V podstate hovoria pravdu, peniaze skutočne nevyplácajú zo svojho, ale z reklám, ktoré sú na stránke. Veď skúste kliknúť kamkoľvek a vždy vás presmeruje na online hru dopebattle.com. Predpokladám, že majiteľ webu peniaze.online pracuje pre nich ako affiliate partner. Ak sa niektorí z vás prekliknú na spomínanú online hru, zaregistrujú sa a začnú hrať, dostane majiteľ stránky peniaze.online províziu. Je to ale len pár centov, možno eur. Podstatné je však to, že majiteľ na týchto reklamách nikdy nezarobí toľko, aby mohol vyplatiť všetkých. Preto ak táto stránka aj reálne niekoho vyplatí, možno to bude jeden šťastlivec z tisícky. Zvyšok bude mať smolu.

 

Pár slov na záver

Osobné skúsenosti s týmto systémom nemám, takže nemôžem napísať, či skutočne vyplácajú, alebo nie. Avšak na základe mojich doterajších skúsenosti s online zarábaním som si na 100 % istý, že ide o podvod. Nikto vám nedá peniaze zadarmo. A stránka peniaze.online v podstate ponúka peniaze zadarmo...

 

 

Nenašli ste v článku to, čo ste hľadali? Potom sa skúste pozrieť aj na diskusné fórum. Možno tam nájdete pár zaujímavých informácií na túto tému. 

Máte sami nejaké skúsenosti s portálom peniaze.online? Budem rád, keď sa zapojíte do diskusie a napíšete vlastné skúsenosti.

 

Páči sa vám môj web? Ak áno, odporučte ho svojim priateľom, určite vám budú vďační. Taktiež sa môžete pridať do dvoch facebookových skupín, v ktorých vás budem neustále informovať o nových príležitostiach. Jedna je zameraná všeobecne na zárobok na internete (toto je odkaz), v tej druhej zverejňujem ponuky práce z domu (odkaz nájdete tu). Kliknite na ,,páči sa mi to" a v upozorneniach nastavte ,,dostávať všetky príspevky". 

 

Author Juraj.

 

Mohlo by vás zaujímať:

Diskusná téma: Recenzia na stránku peniaze.online - ide o podvod?

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok