Recenzia na Likemat – affiliate sociálna sieť ponúkajúca zaujímavé zárobky

17.05.2020 15:29

Logo portálu Likemat.com + nápis recenzia. Povedať všetkým okolo seba, čo máte radi prostredníctvom sociálnych sietí a ešte si vďaka tomu zaujímavo privyrobiť? Nie, nejde o rajskú hudbu budúcnosti, ale vlastne už o pomerne bežnú realitu všedného dňa. Stačí len mať správne know-how! Práca na veľmi jednoduchom princípe, časovo nenáročná a zaručená – Likemat.com totiž prevádzkuje firma, ktorej môžete dôverovať, kladné referencie naprieč svetom internetu sú totiž zárukou úspechu... A čo všetko vám affiliate sociálna sieť Likemat vlastne ponúka?

 

Čo je to Likemat?

Likemat je sociálna sieť, na ktorej sa združujú jednak firmy zaujímajúce sa o vyššie zisky z predaja a jednak bežní užívatelia, ktorí by si radi privyrobili niečo navyše.

Likemat funguje na princípe affiliate marketingu (partnerského programu) a umožňuje ľuďom, ako ste vy alebo ja, zarábať si odporúčaním rôznych značiek alebo len tak sa baviť a dopisovať si s ďalšími užívateľmi tejto sociálnej siete.

 

Úvodná stránka affiliate sociálnej sieti Likemat.

 

Registrácia je jednoduchá, stačí len zopár osobných údajov

Obávate sa, že na seba budete musieť prezradiť veľa vecí, pritom o niektorých z nich sa rozhodne nechcete zmieňovať verejne? Našťastie úplne zbytočne, pretože počas registrácie musíte zadať len meno, priezvisko, dátum narodenia, pohlavie a tiež mail a heslo, cez ktoré sa budete prihlasovať do svojho osobného profilu. Nazačiatku toto naozaj stačí, nikoho nebude zaujímať, či žijete v garsónke, alebo rodinnom dome, alebo koľko máte detí.

 

Viac ako pätnásť tisíc užívateľov, to je už pomerne početná skupina ľudí, že? Dôvod, prečo je o Likemat taký záujem, je úplne jasný – ide o užívateľsky prívetivý portál, ktorého princípy si osvojíte takmer ihneď. Keď získate fanúšikov určitému produktu alebo službe, získate províziu, ktorá môže predstavovať až 15 % z celkovej hodnoty objednávky. Napokon to znamená jediné, tí zo všetkých najaktívnejší užívatelia si môžu zarobiť veľmi zaujímavé množstvo peňazí, to znamená, že určite nepôjde „len“ o pár eur mesačne. 

Systém myslí aj na začiatočníkov, ktorí si chcú overiť na vlastnej koži, že vyplácanie provízií skutočne v ničom neviazne. Je totiž možné požiadať už o sumu päťdesiat korún (2 eura), akonáhle ju nazbierate, môže byť do troch pracovných dní vaša (na akýkoľvek bankový účet, stačí v podstate len vyplniť krátky formulár). Aj také sú aktuálne podmienky tohto portálu, ktorého obľuba stále vzrastá!

 

Influencer – to je predsa veľmi moderné povolanie

Likemat prináša možnosť zarábať si podobným online spôsobom, ako zarábajú takzvaní influenceri, teda ľudia, ktorým s ďalším exponenciálnym rozvojom elektroniky a telekomunikácií svitá svetlá budúcnosť. Ak máte na Facebooku, Twitteri alebo iných sociálnych sieťach a komunikačných kanáloch stovky kontaktov, bola by škoda taký potenciál nejako nevyužiť vo svoj prospech, však? Prehľadný systém, v ktorom budete mať informácie o najmenšom pohybe na konte. A stále ide len o jediné – budete propagovať výrobky, ktoré máte sami radi a ktorým dávate v každodennom živote prednosť...

 

Založiť si účet, to je záležitosť okamihu. Samozrejme, nepočítajte s tým, že by ste hradili nejaký poplatok za sprevádzkovanie účtu alebo mesačné predplatné. Naopak, všetko je úplne zadarmo a k dispozícii vlastne úplne všetkým, ktorí majú čas, chuť a odhodlanie ísť do podobných zárobkov. Nie je potrebné vedieť cudzie jazyky, postačí len stabilné pripojenie k internetu a základná znalosť online sveta.

 

A čo vlastne budete robiť?

Ako som už spomínal vyššie, náplňou vašej práce bude propagácia produktov a služieb firiem, ktoré sa zaregistrovali na stránke Likemat.com.

Dostanete vygenerovaný unikátny affiliate link, ktorý zavesíte niekam na svoje sociálne siete tak, aby si ho, pokiaľ možno, všimol čo najväčší počet potenciálnych záujemcov. Každý preklik sa počíta a keď návštevník ešte aj nakúpi, je už potom pripísanie provízie iba formalitou. Odmenu z nákupu potom dostane konkrétny užívateľ Likematu, ktorému sa podarilo získať nového klienta pre určitý druh tovaru alebo služieb. Môže ísť o kávu, ale aj o zdravú výživu, módne doplnky alebo prírodnú kozmetiku. V katalógu firiem nechýba tiež niekoľko vinárstiev, rovnako tak i e-shopy orientujúce sa napríklad na rôzne darčekové tovary, ktoré urobia radosť k narodeninám aj pod vianočný stromček.

 

Ako vlastne funguje Likemat? Názorná ukážka.

 

Ďalšie možnosti? Nebojte sa, bude ich naozaj veľa!

  • Šperky – či už tie zo striebra alebo darček pre milovníkov bižutérie. Kto by ich vlastne nemal rád?

  • Elegantné sviečky. Pekná pozornosť priateľom alebo ďalší dôvod, prečo si urobiť večer pohodu.

  • Niečo nové do šatníka. Originálne tričko, blúzka alebo svetrík, záleží aj na ročnom období.

  • Príslušenstvo k mobilným telefónom. Nosíme ich pri sebe stále, chceme ich vybaviť čo najlepšie!

 

Momentálne je na Likemate k dispozícii vyše 65 kampaní na propagovanie, takže máte z čoho vyberať.

 

Samozrejme, by sme mohli ešte dlho pokračovať, pretože na sociálnej sieti s viac ako pätnástimi tisícmi reálnych užívateľov sa nájde skutočne pestrá zmes firiem a značiek, z ktorých niektoré možno dôverne poznáte, iné zase radi možno niekedy časom vyskúšate. 

Provízia je veľmi rôznorodá, niekedy získate päť percent, inokedy sa ponúka viac. Najvyššia možná hodnota je 15 %, ale nestretnete sa s ňou príliš často a nepočítajte s ňou ako so samozrejmosťou. Dosiahnuť hranicu desiatich percent sa ale rozhodne dá, a to u väčšiny ponúk. Vždy záleží najmä na tom, koľko je konkrétna firma ochotná vám zaplatiť za propagovanie jej produktov.

 

 

Zbierate kredity, ktoré si potom prevediete na peniaze

Formálne sa vám na konto pripisujú kredity. V momente, keď požiadate o vyplatenie nazbieraných kreditov, tie sa potom prevedú na koruny v pomere 1 : 1. Nemusíte teda nikde sedieť s kalkulačkou a dlho počítať, na koľko peňazí máte nárok, prehľad máte hneď po prihlásení sa do osobného profilu. Necháte si províziu už vyplatiť alebo ešte počkáte pár dní, aby to bola ešte lákavejšia sumička? To sa musíte rozhodnúť sami! 

Ďalšou výhodou iste tiež je, že môžete spojiť svoje meno s uznávanou a obľúbenou značkou, čo bude pre mnoho ľudí veľmi lákavou ponukou, však?

 

Všetko bez živnostenského listu, potravinárskeho preukazu alebo čohokoľvek podobného. Jedinou podmienkou je vek nad 18 rokov, teda inak povedané, plnoletosť každého užívateľa. Užívateľom môže byť potom ktokoľvek z ČR alebo SR.

 

Čo ďalšie Likemat ponúka?

Pre užívateľov sa ponúka ešte jedna šanca. Zato, že úspešne odporučia nejakú firmu, značku, produkt a podobne, získajú odmenu v podobe niekoľkých stoviek korún priamo od portálu Likemat.com. Aj prevádzkovateľovi predsa ide o to, aby bola ponuka čo najširšia. Alebo – v rozmanitosti je sila – ako hovorí starý slogan. Čím viac fanúšikov bude portál mať (systém funguje na princípe osvedčených "likes" a skupín napríklad na Facebooku), tým má väčšiu šancu zabodovať u ďalších potenciálnych užívateľov...

 

Moje skúsenosti s portálom Likemat – koľko je možné si zarobiť?

Za mesiac práce s portálom Likemat som si zarobil iba (až) 950 Kč. Je to teda skôr drobný zárobok, avšak vzhľadom na čas, ktorý som venoval propagovaniu vybraných kampaní, sú to v podstate peniaze zadarmo. Ak by som tomu venoval viac času, pravdepodobne by bol zárobok vyšší. Mám však veľa iných povinností, preto sa nemôžem venovať tomuto projektu naplno.

 

Spoločnosť WOW MARKETING, s. r. o., ktorá stojí za stránkou Likemat.com, skutočne peniaze vypláca. Do 3 dní ich máte na svojom bankovom účte. Rozhodne teda nejde o podvod, môžem to potvrdiť na základe osobnej skúsenosti.

Výplata je možná po zarobení 50 Kč.

 

Jedinou nevýhodou tohto portálu, aspoň pre mňa, je absencia možnosti vyplatenia zarobených peňazí na online peňaženku PayPal.

 

Administratívne rozhranie portálu.

 

Ak vám môžem poradiť, pri výbere kampaní dajte prednosť známej značke, resp. produktom, ktoré sú trendy pred výškou odmeny. Ono je síce pekné, ak nejaká firma ponúka 15 % províziu, no čo z toho, keď ten produkt nie je vôbec zaujímavý a nikto ho nekúpi.

Po prihlásení sa v administrácii účtu nájdete najtrendovejšie kampane. Skúste sa porozhliadnuť, či si odtiaľ nevyberiete niečo zaujímavé.

Ďalšou možnosťou je výber kampane podľa ročného obdobia. Na jar/v lete rozhodne frčia rôzne bytové dekorácie a doplnky na záhradu či balkón, takže sa oplatí vybrať si nejakú kampaň z tejto oblasti.

 

Pár slov na záver

Dlhé čakanie? Vôbec nie, firmy majú 25 dní od dokončenia objednávky na to, aby všetko potvrdili a bola vám pripísaná odmena. Táto lehota je štandardom u všetkých podobných portálov, takže sa neobávajte, žeby ste museli nevyhnutne vyčkávať hoci štvrť roka, než sa konečne dozviete, že bol celý obchod úspešne schválený. Snáď aj to je o dôvod viac Likemat vyskúšať?

 

Vytvorte si zdarma profil, vyberte kampaň obľúbenej značky a zdieľate ju medzi svojimi kontaktami. Z každého nákupu, ktorý uskutočnil nejaký váš kontakt, získate podiel (províziu). Jednoduché, však?

Výška zárobku nie je obmedzená, všetko závisí len od vašej šikovnosti.

 

Ak vás Likemat oslovil a máte záujem zaregistrovať sa, potom začnite tu.

 

Odporúčam prečítať si aj tento článok. Nájdete v ňom pár rád, ako propagovať kampane tak, aby ste nespamovali.

 

Nenašli ste v tejto recenzii to, čo ste hľadali? Potom sa skúste pozrieť aj na diskusné fórum. Možno tam nájdete pár zaujímavých informácií na túto tému.

Máte sami nejaké skúsenosti s portálom Likemat.com? Budem rád, keď sa zapojíte do diskusie a napíšete vlastné skúsenosti.

 

Ak sa vám tento článok páči (prípadne celý môj web), zdieľajte ho so svojimi priateľmi, určite to ocenia. Pokojne sa pridajte aj do mojich facebookových skupín a budete neustále informovaný o nových príležitostiach. Prvá skupina je zameraná všeobecne na zárobok na internete (toto je odkaz), v druhej facebookovej skupine zverejňujem ponuky práce z domu (odkaz nájdete tu). Kliknite na ,,páči sa mi to" a v upozorneniach nastavte ,,dostávať všetky príspevky". 

 

Author Juraj.

 

Mohlo by vás zaujímať:

Diskusná téma: Recenzia na Likemat – affiliate sociálna sieť ponúkajúca zaujímavé zárobky

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok