Port Invest ponúka až 20% ročné zhodnotenie vašej investície

19.11.2019 11:39

 Logo portálu Port Invest.  Zhodnotiť peniaze, ktoré by inak postupne likvidovala inflácia, je cieľom všetkých premýšľavých investorov s voľnými finančnými prostriedkami. Možností je našťastie pomerne dosť a na svoje si dnes príde každý – či už ide o duchom veľmi odvážneho investora, ktorý sa nebojí rizikovejších projektov, ktoré v dlhodobom horizonte ponúkajú zaujímavé zhodnotenie, alebo o drobného sporiteľa, ktorému sa viac pozdáva napríklad stavebné sporenie alebo termínované vklady. A kde presne medzi týmito dvoma mantinelmi nájdete Port Invest?

 

P2P platforma Port Invest ponúka zaujímavý ročný výnos

Pri každej investícii je dôležité vedieť, čoho sa presne týka – malo by ísť o podnikateľský zámer, ktorý bude fungovať dlhodobo a zhodnotí vaše financie na maximum. Otázkou je ale tiež bezpečnosť, pretože viac-menej každá nekrytá investícia je už od počiatku veľkým rizikom.

Port Invest ponúka už pri minimálnom vklade 500 eur atraktívne ročné výnosy. Táto P2P platforma funguje na princípe takzvaných kolektívnych pôžičiek (teda pôžičiek medzi ľuďmi, a to bez sprostredkovateľa v podobe banky).

 

Projekt sa odštartoval v roku 2017 a od tej doby neustále rastie. Iste je to aj vďaka popularite P2P pôžičiek, ktoré sú modernou alternatívou bánk a nebankových spoločností.

 

Stránka portinvest.sk ponúka možnosť investovať výhodne a bez rizika.

 

Ide o krátkodobú investíciu so zaujímavým výnosom. Okrem tzv. garancie spätného odkúpenia pre investorov (teda v podstate istoty, že neurobíte zlý obchod a neprídete z akéhokoľvek dôvodu o svoje vložené prostriedky) je tu priemerný ročný výnos vyše 20 %. Splatnosť investície je spravidla pár mesiacov, najdlhší interval je v tomto prípade štvrť kalendárneho roka.

 

Kto môže byť investorom?

Ak sa chcete pridať, je potrebné splniť niekoľko podmienok, z ktorých väčšinu určuje platná slovenská legislatíva. Predovšetkým je to plnoletosť a prvotný minimálny vklad v hodnote 500 eur.

Registrácia je sama o sebe rýchla, trvá len niekoľko minút. Efektívna správa osobného profilu a prehľadné užívateľské rozhranie je určite tiež plus, investovanie sa zaobíde bez rôznych poplatkov a obmedzení. Pri P2P ide totiž v princípe o čo najväčšiu slobodu nielen u investorov, ale aj u tých, ktorí si touto formou požičiavajú peniaze.

 

Prečo investovať s portálom Port Invest? Tu je pár výhod.

 

Nemusíte byť neustále na emaile, dvíhať telefóny alebo potvrdzovať jednotlivé menšie obchody. Stačí si stanoviť kritériá, podľa ktorých sa budú pôžičky schvaľovať, a o vašu investíciu sa potom postará starostlivo nakonfigurovaný počítačový automat. Detailný prehľad v rámci osobného profilu zabezpečí, že budete mať vždy aktuálne informácie o svojich financiách.

 

Investovanie do aukcií sa začína už od 12,50 eur

Najnižší možný vklad má veľkosť 12,50 eur v rámci jednej aukcie o pôžičku. Ten najvyšší dostupný je ďaleko veľkorysejší a dosahuje 1 125 eur. Dá sa teda povedať, že investori majú dvere otvorené a môžu do projektu vložiť aj pomerne veľký finančný obnos. Počet aukcií na investíciu neobmedzujú žiadne pravidlá, teda záleží len na uvážení investorov.

 

 

Záväzok, ktorý je už po splatnosti?

Ako funguje P2P investičnú príležitosť? Port Invest ho od vás spätne odkúpi a bude pohľadávku ďalej spravovať. Inými slovami, ak investujete do pôžičky, ktorú dlžník nebude splácať podľa pôvodne nastavených pravidiel, neznamená to, že by ste mali o svoje peniaze prísť alebo stráviť niekoľko rokov súdnymi konaniami s cieľom získať dlžné prostriedky.

 

Riziko tejto investície je teda prakticky nulové a táto P2P platforma zaručuje, že aj keby ste vykročili nesprávnym smerom, rozhodne nešliapnete naplno do kaluže plnej blata.

 

Port System, s. r. o., prevádzkovateľ portálov portinvest.cz a portinvest.sk, potom využije všetky sily na to, aby bola dlžná suma čo najskôr vymožená vo váš prospech.

 

Podobnú garanciu je dnes možné vidieť aj u iných európskych P2P platforiem. Cieľ je jediný, vyššia dôveryhodnosť pri investovaní, pretože mnoho ľudí je pred svetom pôžičiek veľmi obozretných, najmä ak nejde len o niekoľko eur alebo desiatok eur požičaných kolegovi z práce. S Port Invest ale všetky obavy rýchlo miznú, pretože ak existuje spomínaná garancia, nie je dôvod váhať.

 

Ročný výnos až 24,33 % p. a. – znie rozhodne veľmi zaujímavo. Oproti investíciám, ktoré ponúkajú zhodnotenie „len“ v ráde jednotiek percent ročne, je Port Invest výraznejšie lákavejšia možnosť...

 

Zrátajte si svoju investíciu zatiaľ len nezáväzne

Interaktívna kalkulačka ponúka prepočty, ako by mohla vyzerať akurát vaša investícia. Stačí zadať sumu, ktorú by ste radi v budúcnosti investovali a lehotu, počas ktorej investícia potrvá (v rozmedzí medzi jedným a piatimi rokmi). Následne je možné overiť si predpokladaný výnos – resp. investovanú sumu a celkový stav účtu. Samozrejme, stále pôjde len o nezáväzný rozhovor pri káve, a nie o výmenu prsteňov počas oficiálneho obradu. Inými slovami, stále sa k ničomu nezaväzujete a môžete aj naďalej zvažovať a premýšľať, či je práve Port Invest ideálnym variantom vašich budúcich zárobkov.

Spomínanú kalkulačku nájdete na tomto odkaze. Spočítajte si nezáväzne, aký by mohol byť váš výnos. 

 

Všetko je jednoduché, nie sú potrebné osobné stretnutia ani dlhé telefonáty, investovať môžete totiž aj z pohodlia domova – stačí len stabilné pripojenie k internetu, plnoletosť a okrem iného aj vlastný bankový účet.

 

Pochopiteľne by sme tu našli aj nejakú nevýhodu. Riziká neodhadnete vždy presne na jednotku, finančný trh sa mení každý deň a okrem toho – ľudia sú rôzni, na tom sa asi zhodneme všetci. Naraziť môžete aj na niekoho, koho platobná morálka nebude práve najlepšia. V každom prípade to znamená isté zdržanie, ale vďaka garancii zo strany Port Invest o svoje financie neprídete.

 

Rýchlosť je prednosťou, registrácia potrvá len krátko

Keď sa zaregistrujete (t. j. uvediete základné kontaktné údaje, rodné číslo, email, mobil, meno a priezvisko), môžete hneď začať – v tom spočíva jedna z výhod Port Investu. Vložené prostriedky je možné potom buď opakovane investovať, alebo po prvotnej investícii vyplatiť späť na účet vrátane nazhromaždeného zisku.

Žiadosť o výber peňazí je bez poplatkov a obmedzení, môžete ju teda odoslať vlastne kedykoľvek. Krátky registračný formulár, podpis zmluvy (stačí elektronický, netreba sa zdržovať zasielaním dokumentácie doporučene poštou, čo môže trvať aj niekoľko pracovných dní). Na začiatku stačí len poslať si na účet v Port Investe 500 eur.

 

Pár slov na záver

Investície majú svoje pravidlá. Ak viete, kam vložiť peniaze v pravý čas, môžete vďaka nim zbohatnúť. Jednou z alternatív pre všetkých, ktorí majú voľné finančné prostriedky, je práve portál P2P pôžičiek Port Invest. Vďaka nemu môžete dosiahnuť až 20% ročné zhodnotenie svojich vkladov. Oproti iným možnostiam na trhu je toto číslo určite veľmi lákavé.

Minimálny vklad je 500 eur a vďaka tomu, že v prípade nesplácania pôžičky garantuje Port Invest, že o svoje peniaze neprídete, ide o bezpečnú a bezproblémovú investíciu. Tak prečo to neskúsiť? Začať môžete tu.

 

Máte už s portálom Port Invest nejaké skúsenosti? Prípadne ste už investovali do kolektívnych pôžičiek P2P? Ak áno, podeľte sa o svoje skúsenosti a napíšte do diskusie.

 

Našli ste v tejto recenzii zaujímavé informácie, ktoré považujete za prospešné? Potom sa o ne podeľte so svojimi známymi a možno tak niekomu pomôžete. Stačí, ak článok budete zdieľať alebo mu dáte like. Určite odporúčam lajknúť moje facebookové skupiny, v ktorých neustále zverejňujem novinky týkajúce sa práce z domu a podnikania na internete. V prvej skupine sa zameriavam všeobecne na zárobok na internete (toto je odkaz), druhá facebooková skupina patrí ponukám práce z domu (odkaz nájdete tu). Kliknite na ,,páči sa mi to" a v upozorneniach nastavte ,,dostávať všetky príspevky". 

 

Author Juraj.

 

Mohlo by vás zaujímať:

Diskusná téma: Port Invest ponúka až 20% ročné zhodnotenie vašej investície

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok