Nemeckí investori vo firme OneCoin hlásia straty v hodnote viac než 400 miliónov eur!

17.04.2017 23:23

Každý z Vás už určite počul o krypomenovej spoločnosti OneCoin, ktorá sľubovala zárobok v podstate nič nerobením. Fámy, že však ide o organizovaný zločin pretrvávali po mesiace, kým sa konečne preukázalo, že ide o definitívny podvod. Vyšetrovatelia z BaFin dokonca označili túto spoločnosť za „jednu z najnebezpečnejších hazardných hier za posledné roky“. Najnovšie údaje zo štvrtka 13. 4. 2017 odhaľujú, že  len v Nemecku sa zatiaľ preukázalo viac než 25 000 obetí tejto spoločnosti, ktoré boli okradnuté o viac než 400 miliónov eur, pričom počet obetí stále stúpa.

 

Nasledujúc dôverný rozhovor s jedným vyšetrovateľom z BaFin, nemecká Gerlach Report považuje OneCoin za „kolaboráciu medzi bulharskou a ruskou mafiou“. Mafie v Európe našli v posledných rokoch v MLM údajne úspech, nakoľko nemuseli čeliť takmer žiadnym opozičným autoritám.

 

Následne ako Kevin Schütz, jeden z nemeckých OneCoin top investorov, odmietol tvrdenia, že je zapletený s OneCoin, bol konfrontovaný s nepopierateľnými dôkazmi. BaFin a Gerlach Report vyšetrovali taktiež ženu menom Ruja Ignatova, ktorá je označovaná ako jedna zo zakladateliek OneCoin. V skutočnosti sa však identita tejto ženy nedá overiť a Interpol sa dokonca vyjadril, že zrejme ide len o fiktívnu postavu. Nech už ide o kohokoľvek, kto stojí za spoločnosťou OneCoin, vyšetrovatelia z BaFin sú už v predbežnom vyšetrovaní, aby boli vinníci čím skôr odhalení. 

 

Viac informácii si môžete prečítať na stránke https://behindmlm.com/companies/onecoin/25000-onecoin-victims-in-germany-investor-losses-over-424-million/

 

O tomto podvode som napísal článok aj v minulosti. Ak chcete, môžete si ho prečítať tu https://www.pracanadoma-skusenosti.eu/news/onecoin-blizi-sa-koniec/.

 

Aktualizácia (12.07.2017) 

Na jednu z hlavných propagátoriek internetového biznisu Onecoin Ruju Ignatovu bol indickou políciou vydaný medzinárodný zatykač. O tejto informácii si môžete prečítať v https://pageone.ng/2017/07/10/india-try-ruja-ignatova-onecoin-founder-ponzi-fraud/  .

 

Za pozornosť stojí aj informácia z článku https://www.fma.gv.at/en/onecoin-ltd/, v ktorom sa píše, že Onecoin definitívne končí v Rakúsku.

 

Rozhodne si prečítajte aj diskusné fórum, je pravdepodobné, že tam nájdete ďalšie zaujímavé informácie k téme. 

Ak už máte s touto témou nejaké vlastné skúsenosti, podeľte sa o ne a napíšte do diskusie. 

 

Aktualizácia 05.11.2017  

Tak že by predsa? Ruja Ignatova bola údajne zatknutá v Nemecku. Aspoň s takýmto prehlásením prišli nedávno bulharské média. Viac informácií sa môžete dozvedieť v článku:

https://www.pracanadoma-skusenosti.eu/news/hlavna-liderka-biznisu-onecoin-ruja-ignatova-bola-udajne-zatknuta/.

 

 

Mohlo by vás zaujímať:

Diskusná téma: Nemeckí investori vo firme OneCoin hlásia straty v hodnote viac než 400 miliónov eur!

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok