Ivugeo – končí ďalšia pyramídová hra?

28.01.2016 10:52

Majiteľ projektu Ivugeo, Daniel Nogol, oznamuje svojim partnerom (investorom) koniec ich sna o finančnej slobode. Na svojej stránke upozorňuje, že odo dňa 25.01.2016 bude projekt až do uzatvorenia kontraktu s novým majiteľom pozastavený.

Ako obvykle, aj v prípade Ivugeo stoja za pozastavením projektu údajní hackeri. Tvorcovia týchto pyramídových hier by si už konečne mohli nájsť „na zatvorenie krámu“ (ukončenie pyramídy) nejakú inú výhovorku. 

 

Vážení klienti! 

Dovoluji si Vám oznámit, že projekt IVUGEO bude pokračovat. 

V průběhu posledních týdnů společnost Ovens Investment S.L jedná se dvěmi investičními skupinami o možnostech investičních vstupů a kontinuálních pokračování našich členů v nové struktuře projektu IVUGEO. 

Vyjednává se především o tom, aby se klientům vykompenzovaly finanční ztráty ke kterým došlo při několika hackerských útocích. Tyto neustále útoky, které byly souvisle v průběhu celého roku 2015 narušily finanční strukturu společnosti Ovens Investment S.L nad projektem IVUGEO, což bylo postoupeno příslušným orgánům. 

Jednání s investičními skupinami je ve fázi analýzy jejich finančních vstupů za naši podmínky, že každý člen, který má aktivní smlouvu může pokračovat. Ostatní členové budou přiměřeně vyplaceni, přičemž dostanou na výběr pro jejich následné pokračování v projektu při novém rozdělení divizi, nového uspořádání a nových spolumajitelů projektu IVUGEO. 

Už dnes můžeme prohlásit, že pokud má projekt IVUGEO pokračovat zaleži to na aktivitě jednotlivých členů. 

Upozornění: ke dni 25.01.2016 bude projekt pozastaven do uzavření kontraktu s investičními skupinami. 
O dalším průběhu transformací projektu IVUGEO budete včas informováni na webu
https://www.ivugeo.eu/


S pozdravem Daniel Nogol

 

 

Mohlo by vás zaujímať:

Diskusná téma: Ivugeo – končí ďalšia pyramídová hra?

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok